Pensioenen

Ook als u niet meer werkt, wilt u zeker zijn van een goed inkomen. De meeste mensen bouwen via hun werkgever echter onvoldoende pensioen op. De kans is groot dat u ook onvoldoende pensioen opbouwt. TopAdvies Holland kan een inventarisatie maken van uw huidige pensioenopbouw. Mocht er sprake zijn van een tekort, dan kunnen wij u adviseren over een eventuele privé-voorziening.

Aanvullend Pensioen

U kunt naast het pensioen van uw werkgever ook zelf een aanvullend pensioen opbouwen. Dit kan met een lijfrenteverzekering. Het voordeel van deze verzekering is dat de ingelegde premies fiscaal aftrekbaar zijn. Neem nu contact met ons op voor een gratis adviesgesprek met onze pensioenadviseur.

Fiscaal aantrekkelijk

De verhoging van de AOW leeftijd en de financiële problemen bij de pensioen fondsen hebben mogelijk gevolgen voor de hoogte van uw inkomen als u gestopt bent met werken. Bij TopAdvies Holland kunt u fiscaal aantrekkelijk sparen, zodat u toch voldoende inkomen heeft als u stopt met werken.

Veilig en betrouwbaar

TopAdvies Holland selecteert voor u de beste aanvullende pensioenvoorziening. Eventueel met 100% garantie over de hoogte van de periodieke uitkeringen. Ook zorgen wij voor een goede regeling bij arbeidsongeschiktheid en overlijden. Kortom met TopAdvies Holland kunt u genieten van een onbezorgde oude dag.