Overige Diensten

– Hypotheken

– Pensioenen

Lees hieronder meer over deze diensten

Hypotheken

Passende Hyptheken

Als er één voorziening is die precies op uw situatie afgestemd moet zijn, dan is het wel uw hypotheek. Met een hypotheek gaat u namelijk een langdurige financiële verplichting aan. Het is dan ook belangrijk dat uw hypotheek nauw aansluit op uw specifieke wensen en mogelijkheden. Bij TopAdvies Holland kunt u altijd langs komen voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek. Ook is het voor ons mogelijk om hiervoor bij u thuis langs te komen. Wanneer het u uitkomt.

De Laagste rente

TopAdvies Holland werkt samen met nagenoeg alle grote banken en verzekeraars. Hierdoor kunnen wij voor u de hypotheek selecteren die het beste aansluit bij uw specifieke wensen en mogelijkheden. Dit tegen de laagste rente. Ook kunnen wij gelijk de mogelijkheden bespreken van rentekorting, woonsubsidie en een aanvullende starterslening.

Veilig en betrouwbaar

De aanschaf van een huis en de financiering daarvan is één van de grootste financiële beslissingen van uw leven. Het is dan ook belangrijk dat u zich goed realiseert wat hier de gevolgen van zijn. TopAdvies Holland kan u beschermen tegen een onverantwoordelijk hoge hypotheekverstrekking en u adviseren over de risico’s die meeverzekerd dienen te worden.

Hypotheek garantie

Onder bepaalde voorwaarden kunt u in aanmerking komen voor de Nationale Hypotheek Garantie. Hierbij staat de Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen garant voor uw lening. Geldgevers zijn hierdoor bereid om u een fikse korting te geven op uw hypotheek rente. Neem nu contact met ons op voor meer informatie over de Nationale Hypotheek Garantie.

Pensioenen

Berekening pensioenopbouw

Ook als u niet meer werkt, wilt u zeker zijn van een goed inkomen. De meeste mensen bouwen via hun werkgever echter onvoldoende pensioen op.
De kans is groot dat ook u onvoldoende pensioen opbouwt. TopAdvies Holland kan een inventarisatie maken van uw huidige pensioenopbouw.
Mocht er sprake zijn van een tekort, dan kunnen wij u adviseren over een eventuele privé-voorziening.

Aanvullend pensioen

U kunt naast het pensioen van uw werkgever ook zelf een aanvullend pensioen opbouwen. Dit kan met een lijfrenteverzekering. Het voordeel van deze verzekering is dat de ingelegde premies fiscaal aftrekbaar zijn. Neem nu contact met ons op voor een adviesgesprek met onze pensioenadviseur.

Fiscaal aantrekkelijk

De verhoging van de AOW leeftijd en de financiële problemen bij de pensioen fondsen hebben mogelijk gevolgen voor de hoogte van uw inkomen als u gestopt bent met werken. Bij TopAdvies Holland kunt u fiscaal aantrekkelijk sparen, zodat u toch voldoende inkomen heeft als u stopt met werken.

Veilig en betrouwbaar

TopAdvies Holland selecteert voor u de beste aanvullende pensioenvoorziening. Eventueel met 100% garantie over de hoogte van de periodieke uitkeringen. Ook zorgen wij voor een goede regeling bij arbeidsongeschiktheid en overlijden. Kortom met TopAdvies Holland kunt u genieten van een onbezorgde oude dag.